top of page
Sauna Ronse | Ons Bad Bad

Barrel Sauna

Na 30 minuten 'sauna-klaar'

Deze originele, functionele Barrel sauna is perfect voor in de tuin. Door de cilindrische vorm stapelt de warmte zich niet op in de hoeken. Regelmatig gebruik van een sauna is werken aan je gezondheid.

Roestvrij staal

Onze sauna's zijn beschikbaar met houtgestookte of elektrische kachel en zijn na een half uur 'sauna-klaar'. Het dak is voorzien van zwarte, rode of groene bitumen shingles of optioneel met houten shingles. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt uit roestvrij staal.

Met/zonder terras

 

Al onze modellen zijn beschikbaar met of zonder terrasje, wat betekent meer of minder binnenruimte. U kan ook voor de uitvoering met volledige glazen achterwand kiezen, zodanig dat u tijdens uw saunabeurt kan genieten van het buitenzicht. Deze wanden zijn vervaardigd uit speciaal getemperd glas, die de warmte binnenhouden en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Een bijkomende mogelijkheid is om te kiezen voor een glazen deur.

Bouwpakket

 

U kan uw sauna volledig uitrusten naar uw eigen wens, en dit alles ook verkrijgbaar in bouwpakket voor de handige klusser!

bottom of page