RELAXEZ-VOUS! “EN AMOUREUX” OU ENTRE AMIS...
UN MOMENT DE DETENTE, TOUT AU LONG DE L’ANNEE
Unsplashed background img 1

Notre Assortiment

Découvrez notre large gamme de Saunas, Bains Nordiques , Kotas Finlandais et Camping Pods! Disponible en différents modèles et types de bois ...

UNE EXPERIENCE DE BIEN_ETRE COMPLET, SIMPLEMENT CHEZ SOI!
Unsplashed background img 2
 

Agenda Salons / Expositions

Visitez nous à un des salons ou nous nous éxposons!

 • event10 - 13 mrt 2017 // Deco & Jardin // Hall Tournai Expo

  Le salon Déco & Jardin c'est l'assurance de trouver, au même endroit, tous les professionnels en mesure de concrétiser votre projet de décoration, jardin ou piscine. Venez nous rendre visite et nous ferons tout pour vous aider à concrétisez votre rêve!
  http://www.deco-jardin.be/

 • event24 - 27 mrt 2017 // Leef Beurs // Expo Roeselare

  Leef is dé voorjaarsbeurs voor iedereen die kan genieten van een mooi interieur, een smaakvol aangelegde tuin en voor wie vakantie en vrije tijd deel uitmaken van een kwalitatieve levensstijl. Onze exposanten staan opnieuw te popelen om van jouw dagje uit een ontspannende beleving te maken.
  www.leef-beurs.be

 • event07 - 09 apr 2017 // Foire de Jardin // Parc du Château d'Enghien

  Foire de jardin, belles brocantes, marchés de Noël... Archéos-expo vous dépayse du quotidien par ses événements de prestige.
  www.archeosexpo.be

 • event15 - 17 apr 2017 // Lifestyle Tuinbeurs // Kasteel van Ooidonk

  Liefhebbers van tuin, natuur en huisdecoratie zullen er een 100-tal exposanten vinden met planten, vergeten groenten, tuinmeubelen, huis-& tuindecoratie, tuinantiek, brocante, streekproducten e.d.
  www.ooidonk.be

 • event12 - 14 mei 2017 // Tuindagen // Park van Beervelde

  Voor liefhebbers van tuinbeurzen is Beervelde een begrip geworden. Langs de dreven van één van de mooiste privé domeinen van het land bieden 220 zorgvuldig geselecteerde deelnemers u een selectie aan van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. Beervelde biedt tevens een ruime keuze aan van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving. Meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.
  www.parkvanbeervelde.be

 • event21 mei 2017 // Plantenbeurs Bellem // Kasteel Mariahove Bellem, Mariahovelaan 2

  Acht Aalterse noord-zuidverenigingen die samenwerken binnen MondiAalter, presenteren hun aanbod en activiteiten op de Plantenbeurs Astraloya in Bellem.
  http://www.aalter.be/activiteitendetail.aspx?id=9002

 • event28 mei 2017 // Tuin en Sfeer Izegem // Kasteel Het Blauwhuis, Kasteelwijk 3, 8870 Izegem

  Achttiende plantenbeurs op een kasteeldomein te Izegem, van 10u tot 18u. Zowel liefhebbers als professionele plantenkwekers verkopen hun betere vaste planten, struiken en éénjarigen. Het geheel wordt aangevuld met kunstenaars die hun werk exposeren of ter plaatse demonstreren. Achter het kasteel is er een gelegenheidscafetaria.
  https://www.facebook.com/events/898412526955395/

 • event03 - 05 jun 2017 // Schone Schaapjes // Staden

  Schone Schaapjes, genieten op de boerderij... De gezelligste familiebeurs van Vlaanderen. Wandeling met 130 verschillende standhouders. Langs een mooi uitgestippelde wandeling ontdekt u als bezoeker ruim 130 verschillende standhouders. Er is een zeer ruim aanbod van o.a. hoeve- en streekproducten. Je ontmoet er verschillende standen rond ecologie, tuin en decoratie, wellness, kunst, ambachten...
  www.openhuis.be

VISITEZ NOTRE SHOWROOM!
Unsplashed background img 3
 

Promotions !

Plus d'infos sur l'une des promotions en dessous ? N'hésitez pas, contactez-nous!

 
 • hot_tubHottub (beursmodel) // ⌀165cm >> € 2200
 • hot_tubHottub (beursmodel) // ⌀180cm // glasvezel + buitenkachel >> € 2800
 • terrainSlaaphut (beursmodel) // Lengte 4m // Ingericht met bed + zitbankjes >> € 5000